Zakelijk

Seminarie, conferentie, opleiding, vergadering

Het rustgevende, exclusieve kader van De Keyser & de Kok’s herenhuis is bij uitstek geschikt om vertrouwelijke gesprekken in alle rust te kunnen voeren.  De vergaderzaal wordt opgesteld volgens uw wensen en alle materiaal voor audiovisuele ondersteuning staat ter beschikking. 

De innerlijke mens wordt versterkt dankzij onze excellente catering en u kan indien gewenst de batterijen even opladen met een wandeling in de wilde parktuin. Uw rust en privacy wordt permanent gegarandeerd, want De Keyser & De Kok’s locatie wordt steeds integraal verhuurd.

De locatie van De Keyser & de Kok, ideaal voor uw personeelsfeest met een persoonlijke en culinaire touch.

Bedrijfsfeesten

Elk bedrijfsfeest dat bij de Keyser & de Kok wordt georganiseerd is maatwerk. Er staat een ervaren team klaar om u en uw medewerkers een heerlijk ontspannen en gezellig moment te laten beleven.

De historische locatie is ideaal voor recepties en walking dinners. Als een geoliede machine werken onze mensen voor en achter de schermen op uw personeelsfeest. U kan dus alles aan ons overlaten.

oude-living-dkdkFamilielunchcooking class

Een bedrijfsfeest waar beleving in een huiselijke sfeer en natuurlijke parktuin centraal staat.

Persconferentie, netwerkmeeting, productlancering

De Keyser & de Kok uitgelezen droomlocatie voor een conferentie naar uw wens, gemakkelijk bereikbaar en met parkeerplaatsen. Uw zakelijke event in een herenhuis met parktuin en voorzien van alle faciliteiten.

Een ontvangstruimte en oude eetzaal anno 1892 verbonden met ons culinair atelier zorgt voor een extra beleving. We stellen ook een interviewruimte ter beschikking. Onze chef voorziet u van ontbijt, brunch of lunch op maat. Eigenlijk een ideale plaats voor netwerkconnecties met karakter.

 Wij verzekeren u dat de sfeervolle ruimtes het welslagen van uw meeting  stimuleert.

personeelsfeestvergaderruimte

Wij bieden onder meer residentiële seminars, lunch- en ontbijtvergaderingen, dag- en avondarrangementen met diverse maaltijdformules of simpelweg zaalverhuur zonder culinaire extra’s.