LUNCHEN

DONDERDAG & VRIJDAG  12 uur tot 14 uur 30  &  17 uur 30 tot 21 uur
ZATERDAG  17 uur 30 tot 21 uur

Bij De Keyser & de Kok in Zaffelare eet je lekker vers en vooral duurzaam. Hier wordt op basis van lokale producten een wereldse keuken gebracht. Daarnaast leven onze menu’s op het ritme van de seizoenen met als gemeenschappelijke deler: veel groenten, een verantwoord stuk vlees of vis én altijd een vegetarische optie.

Neem plaats aan een tafeltje in ons prachtig herenhuis, of geniet van de zon in de grote tuin. Of het nu binnen of buiten is, met collega’s of vrienden, voor een teambuilding of familiefeest. Restaurant De Keyser & De Kok zorgt voor jouw speciale gelegenheid op maat.

Op donderdag en vrijdag serveren we de lunch. Snel en zakelijk of gemoedelijk, laat het ons weten en de keuken past zich aan.

Stoom afblazen op donderdagavond, iets voor jou?  Join the Cooks en loop via de keuken naar de diverse eethoekjes. Laat je verrassen door onze hapas gerechtjes, ideaal bij een lekker drankje. Vegetarisch of charcuterie van de hoogste plank.

Op vrijdag – en zaterdagavond nemen we uitgebreid de tijd om ontspannen te dineren met een sharing diner formule waarbij groenten en grillen centraal staan.

Lunch op donderdag en vrijdag  25 € pp. ( hapjes – voorgerecht- hoofdgerecht)

Hapas op donderdagavond 25 € pp. ( selectie lekkere hapjes)

Diner op vrijdag en zaterdagvond 49 pp. ( hapjes – pizza of bruscetta – voorgerecht – hoofdgerecht van de grill)

We verwachten je!
Klara en Guy

ONLINE RESERVEREN

Tafeltje boeken? Wees er als de bliksem bij, want ze zijn snel weg. Met Tablebooker kan je gemakkelijk online en in real-time reserveren bij De Keyser & de Kok. Je kan onmiddellijk zien of er plaats is en je krijgt automatisch een bevestiging  via e-mail. Wil je met meer dan 6 personen langskomen of lukt online reserveren niet? Bel ons even op 0499 10 74 79.