HET RESTAURANT IS MOMENTEEL GESLOTEN 

MAAR WIJ ZITTEN NIET STIL EN U KAN TAKE AWAY BESTELLEN OF GELEVERD KRIJGEN


Bij De Keyser & de Kok in Zaffelare eet je lekker vers en vooral duurzaam. Hier wordt op basis van lokale producten een wereldse keuken gebracht. Daarnaast leven onze menu’s op het ritme van de seizoenen met als gemeenschappelijke deler: veel groenten, verse pasta, een verantwoord stuk vlees of vis én altijd een vegetarische optie.

Neem plaats aan een tafeltje in ons prachtig herenhuis, of geniet van de zon in de grote tuin. Of het nu binnen of buiten is, met collega’s of vrienden, voor een teambuilding of familiefeest. Restaurant De Keyser & De Kok zorgt voor jouw speciale gelegenheid op maat.

Reserveer je tafel in de eetkamer van De Keyser of in de Shop.

Op donderdag en vrijdag serveren we onze lunch. Snel en zakelijk of gemoedelijk, laat het ons weten en de keuken past zich aan. We serveren verse pasta à la minute gemaakt met lekker brood voor 18 € of geniet uitgebreider via het menu van 25 €.

Stoom afblazen op donderdagavond, iets voor jou?  Join the Cooks en loop via de keuken naar de diverse eethoekjes. Laat je verrassen door ons menu van 35 € met onze hapas gerechtjes en verse pasta, ideaal bij een lekker drankje.

Op vrijdag – en zaterdagavond nemen we uitgebreid de tijd om ontspannen te dineren met een sharing diner formule voor 49 € waarbij groenten en grillen centraal staan.

We verwachten je!
Klara en Guy

onder supervisie van masterchef Tom Klussendörf

 

LUNCHEN

Lunchen op donderdag & vrijdag van 12 uur tot 14 uur 30  
Dineren op donderdag, vrijdag, zaterdag van 18 uur tot 21 uur

ONLINE RESERVEREN

Tafeltje boeken? Wees er als de bliksem bij, want ze zijn snel weg. Met Tablebooker kan je gemakkelijk online en in real-time reserveren bij De Keyser & de Kok. Je kan onmiddellijk zien of er plaats is en je krijgt automatisch een bevestiging  via e-mail. Wil je met meer dan 6 personen langskomen of lukt online reserveren niet? Bel ons even op 0499 10 74 79.