klara-libert.jpg
Klara Libert
Eigenaar van De Keyser & de kok

Klara Libert

Een passie voor de Italiaanse keuken

Na een eerste boeiende job in de evementensector – met veel spannende opdrachten in het buitenland – koos Klara ervoor om als vertegenwoordiger voor een firma van semi-professioneel keukenmateriaal aan de slag te gaan. Ze demonstreerde jarenlang enthousiast de items waar ze 100% achterstond. Met datzelfde plezier brengt ze nu kooktechnieken en smaken over, of verzorgt ze de catering van (bedrijfs)feesten. Daarmee is een droom uitgekomen.

De Keyser & de kok beschikt – hoe kan het ook anders met zo’n achtergrond – over high tech keukenapparatuur. Klara’s expertise realiseerde ook dat KitchenAid De Keyser & de kok koos als experience center.

Daarnaast hecht Klara veel waarde aan het gebruik van de juiste ingrediënten. Ze kiest voor lokale producten van kleine leveranciers en telers. Om het persoonlijke contact, maar zeker ook om de kwaliteit van de producten.

Door haar studies vertaler Italiaans ontwikkelde ze een liefde voor de hartelijke Italiaanse keuken en dat is duidelijk te merken in haar stijl. Ondertussen importeert ze ook haar eigen gedroogde pasta, bio olijfolie en topkwaliteit tomaten in bokaal.

Via haar leverancier van lamsvlees kwam Klara voor het eerst op televisie. Ontdek haar keuken via een workshop of feestje.

Other blog articles that may be of interest to you:

Posted in Algemeen

Leave a Reply