WELKOM SCHUIF MEE AAN TAFEL

LUNCHEN

Lunch – afhalen op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Van 11u30 tot 19u

Bij De Keyser & de Kok in Zaffelare eet je lekker vers en vooral duurzaam. Hier wordt op basis van lokale producten een wereldse keuken gebracht. Daarnaast leven onze menu’s op het ritme van de seizoenen met als gemeenschappelijke deler: veel groenten, een verantwoord stuk vlees of vis én een vegetarische optie.

Op onze kaart kan je klassiekers als cannelloni vinden, maar evengoed overheerlijke falafel met een bijpassend exotisch sausje. Voor elk wat wils dus!

Neem plaats aan een tafeltje in ons prachtig herenhuis, of geniet van de zon in de grote tuin. Of het nu binnen of buiten is, met collega’s of vrienden, voor een teambuilding of familiefeest. Restaurant De Keyser & De Kok zorgt voor jouw speciale gelegenheid op maat. 

We verwachten je!
Klara en Guy

ONLINE RESERVEREN

Tafeltje boeken? Wees er als de bliksem bij, want ze zijn snel weg. Met Tablebooker kan je gemakkelijk online en in real-time reserveren bij De Keyser & de Kok. Je kan onmiddellijk zien of er plaats is en je krijgt automatisch een bevestiging  via e-mail. Wil je met meer dan 6 personen langskomen of lukt online reserveren niet? Bel ons even op 0499 10 74 79.

Lunch – op woensdag, donderdag en vrijdag: van 11u30 tot 14u30 (aankomen en bestellen kan tot 14u).
2 grill events per maand enkel op reservatie.