Feestlocatie

Feesten met een zuiders karakter

De Keyser & de Kok is een fantastische feestlocatie met zuiderse charme. In het huiselijk herenhuis met wilde tuin wordt u verwend door ons gastvrij team.

De bijhorende kookatelier, foodstore en oude charmante eetkamer maakt ons zeer geliefd voor culinaire events. 

Vind de weg naar de geinspireerde keuken van onze chef waar beleven en genieten belangrijk zijn. Slechts 15 min van Gent

U kunt bij ons terecht voor zowel bedrijfsevents als privé feesten.

kampvuurvergaderruimteEvents

Huwelijksfeesten

Trouwen in Bohemian style en zuiders karakter

Waar ongedwongen hartelijkeid, sfeer en lekkere zuiderse gerechten centraal staan.
Alternatieve huwelijksrecepties en -lunches waar alles kan en niets moet! Het grote voordeel van trouwen bij De Keyser & de Kok is dat de feestelijkheden bij mooi weer in de buitenlucht plaats vinden. Of aan de prachtig gedekte lange tafels in de eetkamer anno 1892, die de juiste sfeer scheppen voor de gasten.

Feestlocatie

Laat jullie inspireren door de culinaire expertise van Klara. Waar ongedwongen hartelijkeid, sfeer en lekkere zuiderse gerechten centraal staan. Zij zorgt ervoor dat jullie menu alle kenmerken van puur, gezond, smakelijk, vers en divers zal hebben. 

Buiten houden we de omgeving wat mysterieus; kandelaars,vuurschalen en sfeerverlichting zorgen voor dat extra warme gevoel. 

Bij ons staan de mensen centraal en is interactie primordiaal en kiezen wij ervoor om geen electronisch versterkte muziek toe te laten.  

Onze huwelijksrecepties en andere feesten kunnen uitlopen tot 22 uur. 

Uw topdag op onze locatie  

Communies, Lentefeesten, Babyborrels

 

De kindvriendelijke feestlocatie van De Keyser en de Kok nabij Gent is de ideale plaats voor een geslaagd communie- of lentefeest of babyborrel. Kinderen kunnen in alle vrijheid spelen in de ruime tuin en dat terwijl de ouders ten volle genieten.

Bij De Keyser en de Kok gaan we steeds in samenspraak alles bespreken en werken we op maat. Klara’s stijl van koken is zeer toegankelijk, zuiders geinspireerd en gebaseerd op gezonde, pure producten.

Voor de decoratie van de zaal voor een feest hebben wij net als bij de andere feesten oog voor detail, maar je kan in samenspraak extra decoratie aanbrengen.

 

 

communie-lentefeest,babyborrellentefeest

Huren van onze locatie! U heeft een eigen traiteur die voor u het communiefeest verzorgd? Geen probleem wij zorgen voor de locatie en de dranken. Uw kok of traiteur kan terecht in onze ingerichte keuken.

Wij cateren ook op de locatie van uw keuze! Organiseren van een feest is niet altijd een sinecure. Als u zorgt voor de infrastructuur kunnen wij alvast onze top catering activeren en nemen we een stuk van uw stress weg en krijgt u tijd om eens zelf te genieten op uw feest.

 Jubileum, huwelijksverjaardag, receptie, verjaardag, themafeest, tuinfeest

FeestlocatiehuwelijksverjaardagEvents

De Keyser & de Kok is een toffe plek . 

In de landelijke setting ontvangt u de vrienden voor een borrel onder de bomen.Ideaal om de aperitief te nemen en uw feest
in te zetten in de mood zoals u wenst.Op culinair vlak serveren wij hoeveproducten, wat resulteert in smaak zoals het hoort.
We starten dikwijls met diverse hapjes en brengen hulde aan grootmoeders keuken en gaan we veelal traag gegaarde gerechten
voorstellen. Een gemotiveerd team staat tot uw dienst om u een onovertroffen dag te laten beleven.
Kortom een huwelijksverjaardag of jubileum bij De Keyser en de kok is een unieke ervaring!