Communiefeesten

 

Communiefeesten – Lentefeesten – Babbyborrels

[trx_button text=”Bespreek onze beschikbaarheirheid” skin=”dark” style=”bg” size=”big” fullsize=”no” align=”center” link=”http://dekeyserendekok.be/contact/” title=”Bespreek de beschikbaarheid van de feestlocatie met Klara” target=”no” popup=”no” top=”50″]

 

Onze Kindvriendelijke Feestlocatie van De Keyser en de Kok nabij Gent is de ideale plaats voor een geslaagd communie- of lentefeest of babyborrel.
Kinderen kunnen in alle vrijheid spelen in de ruime tuin en dat terwijl de ouders ten volle genieten.
 

Bij De Keyser en de kok gaan we steeds in samenspraak alles bespreken en werken we op maat. Klara’s foodstijl is zeer geliefd en gaat voor de zuiderse stijl en is gebaseerd op gezonde, pure producten.

 

Voor de decoratie van de zaal voor een feest hebben wij net als bij de andere feesten oog voor detail, maar je kan in samenspraak extra decoratie aanbrengen.
 
 
 
 

Wij zorgen ook op aanvraag voor extra entertainment zoals een clown, goochelaar of ballonplooier… Vraag gerust naar onze ideeën en advies bij het organiseren van uw communiefeest.

 

Huren van onze locatie ! U heeft een eigen traiteur die voor u het communiefeest verzorgd? Geen probleem wij zorgen voor de locatie en de dranken. Uw cateraar, kok of traiteur kan terecht in onze ingerichte keuken.

 

Catering op verplaatsing ? Organiseren van een feest is niet altijd een sinecure. Als u zorgt voor de infrastructuur kunnen wij alvast onze top catering activeren en nemen we een stuk van uw stress weg en krijgt u tijd om eens zelf te genieten op uw feest.

 

[trx_button text=”Bespreek de beschikbaarheid van de feestlocatie met Klara” skin=”dark” style=”bg” size=”big” fullsize=”no” align=”center” link=”http://dekeyserendekok.be/contact/” title=”Bespreek de beschikbaarheid van de feestlocatie met Klara” target=”no” popup=”no” top=”50″]