Catering

Creatief en zuiders

De Chef Klara Libert hecht veel waarde aan het gebruik van de juiste ingrediënten. Ze kiest voor lokale producten van kleine leveranciers en gaat voor kwaliteit van de producten. Door haar studies vertaler Italiaans ontwikkelde ze een liefde voor de hartelijke Italiaanse keuken en dat is duidelijk te merken in haar keuken.

Business catering < 500 Personen

   Trendy Jarfood 

Betaalbaar, lekker, creatief en gezond. Een explosie van smaken met good looks!         Ga voor een echte Caesar’s salad, mi-cuit zalm op bedje van bruine rijst, groene linzen, chalotte en geroosterde tomaat enz. We leveren daarbij steengebakken frans brood.

   Focaccia Originale

Italiaans platbrood eten met zuiderse combinaties is nu de fingerfood trend in Italie. De afmetingen van onze focaccia is 60 x 40 cm en ziet er geweldig uit en smaakt heerlijk in goed gezelschap en bij een lekker glaasje. De combinatie van grof zout, rozemarijn, mozarella en parmaham is slechts één van de  combinaties to dye for. Ook met fetakaas, gegrilde tomaatjes, zwarte olijven is waw.

   Antipasti – Tapas 

Voor buffetten of walking dinners zijn de antipastiplanken ideaal. Een mengeling van zuiderse smaken uitgewerkt met seizoensproducten. Als importeur van Italiaanse specialiteiten vind u net dat ietsje meer in smaak. Ieder neemt wat hij lust en gaat voor foodsharing met vers op steen  gebakken brood.

Sweet Dreams

Desserts van de bovenste plank in grootmoeders stijl op basis van seizoensproducten.

Wij gaan voor buffetten met wafels, slagroom, ver fruit, eigengemaakte pavlova’s, Italiaanse trecolore ijs, chocolademousse, pannacotta. Alles zelfbereid of in samenwerking met specialisten.

Private catering < 300 personen

Antipasti – tapas – mezze 

Wij werken met authentieke Italiaanse producten maar ook met Spaanse tapas en Mediterrane mezze.

U kunt bij ons een antipasti plank laten samen stellen als aperief, voorgerecht of als volwaardig gerecht. Ideaal voor een walking dinner of als buffet.

De perfecte smaak van een carpaccio is ontwapenend

Bij ons is carpaccio altijd dagvers.

 

Welke zijn de succesnummers?  Rundscarpaccio, Vitello sgombrato, Groentencarpaccio met parmezaan, Carpaccio tomaat en Bufala, Carpaccio van wilde zalm met burrata en de Carpaccio Bresaola.

Focaccia is een Italiaans plat brood 

Heerlijk met rozemarijn, kerstomaten, olijven, courgette, salie, parmaham, mozarrella. 

Wij maken met plezier uw lievelings Focaccia. 

 

Porchetta Italian streetfood

Oorspronkelijk komt dit gerecht uit de provincie van Rome maar het is zo lekker dat in heel Italië Porchetta wordt gegeten.

Je eet het warm met aardappeltjes of tussen een broodje en ook koud is het heerlijk.

We maken verschillende varianten van klassiek met salie en venkel tot meer gewaagd met peperoncino en paprika.

Ga voor een trendy feest met Porchetta en verwen uw gasten met een zuiders pallet.

Hou je van creatieve salades ?

Enkele voorbeelden uit onze keuken.

Appel-venkel met radijs en yoghurt, groene couscous met pistaches en gekarameliseerde ui, groene salade met kwarteleitjes en ricotta, boontjessalade met mosterdzaad, kleurrijke koolsla, geroosterde bloemkool met feta. 

Ovenfood om duimen en vinger van af te likken

ovenfoodGa voor een slow gegaarde lamsbout, zeebaars met zoutkorst, rosbief met rozemarijn…
Bij De Keyser & de Kok nemen we de tijd en is de smaak van zoals het zou moeten zijn belangrijk.

Gelukkig worden van een schotel is ons doel

Contacteer ons en we bespreken jouw gerecht.